Jurnalul orei 15, 24 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 24 noiembrie 2021, 17:03 | 764

Prezentat de Eugenia Apostu

Gazprom continuă să amenințe că va stopa furnizarea gazelor naturale spre Republica Moldova. Gigantul rus a trimis o nouă notificare autorităților de la Chișinău în care avertizează că termenul de achitare a facturii pentru gazul consumat în octombrie, dar și a plăților în avans pentru întreaga lună noiembrie, expiră astăzi. Reprezentantul „Gazprom”, Serghei Kuprianov, sugerează că Rusia ar putea tăia gazul pentru Moldova chiar astăzi, la miezul nopții. Șeful „MoldovaGaz” nu este de găsit pentru a comenta situația, iar reprezentanții Ministerului Infrastructurii spun că vor face mai târziu declarații la acest subiect.

Fostul ministru adjunct de Interne, generalul Ion Țurcan, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de îmbogățire ilicită.

Finul de cununie al lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir, este vizat într-un nou dosar penal. Acesta l-ar fi șantajat și amenințat cu răfuială fizică pe șeful unei agenții imobiliare. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a trimis dosarul în judecată.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie