Meteo, 19 Ianuarie
Meteo 19 ianuarie 2023, 21:41 | 407

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vineri maximele termice se vor situa intre plus 6 si plus 15 grade Celsius, meteorologii anunta cer noros in toate localitatile Republicii, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 13 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 6 si plus 11 grade, noaptea minimile vor oscila intre plus 2 si plus 3 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 15 grade, vor fi plus 6, plus 7 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la București si sunt prognozate ploi. Sunt prognozate ploi si in orasele Cluj si Brasov. Innorat va fi la Iasi cu plus 14 grade Celsius. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Timisoara.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 17 si respectiv plus 12 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Insorit va fi vineri la Londra. Plus 7 grade se vor atesta la Paris. Va ploua la Amsterdam. La Roma sunt prognozate precipitatii. Innorat va fi la Viena, partial innorat la Berlin. Plus 1 grad anunta meteorologii pentru Varsovia. Insorit va fi la Ankara, va ploua la Atena. Plus 10 grade se vor atesta la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie