Jurnalul Sportiv, 8 August
Sport 8 august 2022, 20:46 | 665

Aproape de tragedie la un meci din Super Liga. Fundașul olandez al Zimbrului Donny van Iperen a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit involuntar cu cotul în cap de portarul lui Dinamo-Auto, Toung.

Brazilianul Leandro Pereira, de opt ori campion mondial de Jiu Jitsu, a murit în urma unui glonte tras în cap, într-un club în care se afla cu prietenii ca să se distreze. Pereira, una dintre cel mai importante figuri mondiale ale acestui stil al artelor marţiale, se afla alături de amici într-un club din Sao Paolo.

Erling Haaland a reușit să marcheze de două ori la debutul său în Premier League, în partida dintre West Ham United și Manchester City. Aceste două reușite au și adus victoria pentru campioana Angliei. Una dintre reușite a venit în urma unui penalty.

Paris Saint-Germain s-a impus fără drept de apel pe terenul celor de la Clermont, scor 5-0, într-o partidă din prima etapă a noului sezon din Ligue 1. Pentru campioana Franței au marcat: Neymar (min. 9), Hakimi (min. 26), Marquinhos (38) și Messi (80 și 86).

Opinia ta contează. Comentează!