Meteo, 1 Iulie
Meteo 1 iulie 2022, 20:03 | 884

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 33 si 34 de grade Celsius si se prevede cer variabil in toate localitatile. 33 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 16 grade, va fi partial innorat. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 28 de grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 17 grade. 33 de grade se vor atesta si in localitatile nordice. In cele sudice maximele nu vor depsi 34 de grade Celsius, vor fi 17-18 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 34 de grade se vor inregistra la București si la Iasi si va fi in mare parte insorit. 34 de grade se vor atesta si la Timisoara si Craiova unde sunt asteptate furtuni insotite de descarcari electrice. Insorit va fi la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, 37 la Madrid. 23 de grade vor fi sambata la Londra. La Paris se prevede cer variabil si se vor atesta 27 de grade. Maxime de 23 de grade se vor inregistra la Amsterdam. Insorit va fi la Roma si la Viena. 27 de grade se vor atesta la Berlin. La Varsovia sunt prognozate precipitatii. Insorit va fi la Kiev, la Atena maximele se vor situa in jurul valorii de 36 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie
LIVE