Țuţu, escapadă după deputăţie
Politic 29 martie 2019, 20:40 | 2521

După înfrângerea în alegerile din februarie, fostul deputat PD Constantin Țuțu s-a retras din viața politică. A plecat într-un turneu european. În spațiul online, au fost publicate imagini cu locurile vizitate. Zilele trecute, Țuțu s-ar fi distrat cu Miss Portugalia și Miss Grecia, după care a plasat un video pe instagram, în care apare la volanul unui Bentley Mulsanne, dansând în ritmurile „Despacito”.

Maşina în care s-a filmat Constantin Ţuţu e de acelaşi model, cu care s-a afişat Sara Şor, soţia lui Ilan Şor, la Moscova. Presa rusă scrie că bijuteria pe patru roţi ar fi costat-o pe Jasmin 525 de mii de dolari. Într-un alt video plasat pe reţelele de socializare, Ţuţu apare la volanul unui Ferrari.

Escapadele lui Constantin Ţuţu au început imediat după alegerile parlamentare. Startul vacanţei a fost dat la munte, în Ucraina. Țuțu a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care se dă cu snowboardul. Apoi, fostul deputat s-a recreat în capitala Greciei, Atena, dar și pe o plajă din regiune, după cum se înțelege din pozele postate pe internet. Săptămâna aceasta, Ţuţu și-a surprins prietenii virtuali cu mai multe imagini din diferite oraşe europene precum Praga, Lisabona sau Barcelona. Mai mut, fostul deputat ar fi chefuit în compania unor modele internaționale de top, printre acestea - Miss Portugalia și Miss Grecia.

Cheful ar fi avut loc într-un local din Glyfada, Grecia, iar Țuțu a fost surprins cum fumează narghilea și bea vin. Fostul deputat PD a intrat în atenția opiniei publice în 2012, când a fost implicat într-un schimb de focuri în codrii Orheiului, în urma căruia a fost ucis un bărbat de 42 de ani, iar altul a fost rănit. Dosarul penal în care Constantin Țuțu este inculpat pentru huliganism, nu are încă o finalitate, fiind examinat în prezent la Curtea de Apel Chișinău. Conform declarațiilor de avere pentru 2017 şi 2018, depuse de către fostul deputat, acesta ar fi obținut donații de 15.000 de euro și peste un milion şi jumătate de lei din vânzarea a două autoturisme. Totodată, Țuțu a devenit anul trecut proprietarul unei case de locuit de peste 300 de metri pătraţi.

Opinia ta contează. Comentează!