Meteo, 1 Martie
Meteo 1 martie 2023, 20:29 | 305

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 3 si plus 8 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 7 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile, fara precipitatii. Plus 6 grade Celsius se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus 4, vantul va sufla din nord-vest cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 3 si plus 8 grade, iar minimile vor indica minus 7, minus 6 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 8 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus doua grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 6 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi innorat. Plus 7 grade se vor atesta in orasele Iasi si Constanta. La Cluj, Timisoara si Brasov vor cate 11 grade. Averse sunt prognozate la Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 14 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. Partial innorat va fi la Londra si la Amsterdam cu maxime de plus 9 si respectiv plus 7 grade. Insorit va fi la Paris, cu plus 10 grade. Maxime de plus 14 grade se vor inregistra la Roma si va ploua. In mare parte innorat va fi la Berlin si la Viena. Averse sunt prognozate la Atena. Plus 4 grade anunta meteorlogii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie