Meteo, 11 Ianuarie
Meteo 11 ianuarie 2023, 20:11 | 480

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre minus doua si plus 3 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 6 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt anuntate precipitatii. Zero grade Celsius se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus 3, vantul va sufla din sud-est moderat. In localitatile nordice maximele se vor situa intre minus doua si minus un grad, iar minimile vor indica minus 6, minus 4 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 3 si respectiv plus doua grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus un grad.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 6 grade se vor inregistra la Bucuresti, Cluj si Brasov. Plus 7 grade anunta meterologii pentru orasele Timisoara si Craiova, unde sunt asteptate averse sporadice. Plus 8 grade vor fi la Constanta, plus doua la Iasi.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 16 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 11 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate in orasele Londra, Paris si Amstedam cu maxime de plus 12, si respectiv plus 9 grade Celsius Maxime de plus 13 grade se vor inregistra la Roma, meteorologii anunta averse. Precipitatii sunt asteptate la Berlin. Plus 6 grade vor fi la Varsovia. Ninsoare este anuntata la Sofia si la Kiev, cu maxime de pana la plus 1 si respectiv minus 2 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie