Image-Description
Un adolescent din Orhei, căutat de poliție; A încălcat legea de peste 70 de ori
Social 9 aprilie 2019, 13:30 | 1897

Un adolescent de 17 ani, originar din satul Neculăieuca, Orhei, este căutat de Poliție, fiind bănuit de săvârşirea a peste 70 de fapte ilicite prevăzute de legea penală.

Minorul se afla sub curatela unui Centru de plasament din Orhei, unde a fost plasat după ce a rămas fără supraveghere părintească, pe care ulterior, l-a abandonat de mai multe ori, manifestând un comportament delicvent.

Minorul este vizat în comiterea infracțiunilor contra patrimoniului (în perioada anilor 2017-2019), care până la moment nu au fost definite justiției, printre care se numără: tentativă de răpire a mijlocului de transport, răpirea mijlocului de transport, furt și tentativă de furt din gospodării, biserici și magazine.

Din 5 aprilie curent, minorul este anunțat în căutare de către Inspectoratul de poliție Orhei pentru comiterea infracțiunii de furt a unui mijloc de transport.

Dacă v-a fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de până la cinci ani de pușcărie.

Semnalmente: Înălțimea 165 cm, corpolență medie, ochi căprui, față ovală, sprâncene accentuate, păr vopsit, de culoare blond-roșcat. Are o cicatrice verticală deasupra sprâncenei de la ochiul stâng.

Astfel, persoanele care au recunoscut minorul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliția la numerele de telefon: 060668005, 078325001 sau 112.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie