Meteo, 18 Martie
Meteo 18 martie 2022, 20:16 | 1218

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata temperaturile vor fi cu un grad-doua mai ridicate decat au fost ziua precedenta, astfel ca valorile maxime nu vor depasi 7-9 grade, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus 4, minus 5. Meteorologii anunta vreme frumoasa, in majoritatea oraselor se asteapta un mix de soare si nori, iar in cateva din centrul republicii va fi predominant insorit. In orasele sudice Cahul si Comrat maximele se vor situa in jurul valorilor de 5-6 grade, noaptea se vor inregistra minime de minus 3, minus 4 grade. La Ungheni meteorologii anunta 6 grade celsius pe timp de zi, noaptea minus 4.

Sa urmarim prognoza meteo pentru Romania. Maxime de 6 grade se anunta la Iasi, noaptea minus 4. La Cluj temperaturile diurne se vor situa intre doua si 6 grade. 6 grade se vor inregistra si la Bucuresti, va fi in mare parte insorit.

Urmeaza prognoza meteo pentru Europa. Insorit va fi in orasele Londra, Paris si Amsterdam. La Londra si la Amsterdam se vor inregistra cate 13 grade. Sambata la Berlin se vor inregistra maxime de 12 grade. La Madrid va fi partial insorit, 16 grade anunta meteorologii.

Partial insorit si 18 grade vor fi la Roma. Un mix de soare si nori anunta meteorologii pentru orasele Praga, Viena si Moscova. Insorit va fi sambata la Kiev cu 6 grade Celsius.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie