Meteo, 11 Aprilie
Meteo 11 aprilie 2023, 20:04 | 468

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 12 grade, minimile vor cobori pana la plus 2 grade. Meteorologii anunta vreme inchisa si ploi in toate localitatile republicii. Plus 10 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5, vantul nord-vestic va sufla cu pana la 18 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 7 plus 8 grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 11 si plus 12 grade, minimile vor cobori pana la plus 6 si plus 7 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 17 grade se vor inregistra la Bucuresti. Plus 17 grade se vor atesta si in orasele Timisoara si Craiova si va fi partial innorat. Precipitatii sunt prognozate la Cluj si Cosntanta, cu maxime de pana la plus 12 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 23 la Madrid. Precipitatii anunta meteorologii pentru orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 11 si respectiv plus 13 grade. Plus 20 de grade se vor atesta la Roma. Plus 17, si respectiv plus 13 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. Se prevede cer variabil la Varsovia. Plus 21 de grade se vor atesta la Atena. Precipitatii sunt asteptate la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie