Meteo, 17 Iulie
Meteo 17 iulie 2023, 20:29 | 249

Prezentat de Felicia Jenunchi

Saptamana aceasta maximele termice vor indica 37 de grade, cerul va fi variabil, pe alocuri sunt prognozate averse. Pentru maine, 18 iulie, meteorologii anunta maxime de pana la 35 de grade, se prevede cer noros in localitatile sudice si centrale, in cele nordice vor fi averse insotite de descarcari electrice. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 31 de grade, in localitatile sudice maximile se vor situa in jurul valorii de 35 de grade. In capitala se vor atesta plus 33 de grade, pe timp de noapte vor fi plus 19.

In Romania maximele termice se vor situa intre plus 38 si plus 39 de grade. Sunt anuntate furtuni la Brasov. Cei din Cluj, Timisoara si Craiova vor avea parte de o zi insorita. La Bucuresti si la Constanta va fi in mare parte insorit.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 30 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 40 la Madrid. Innorat va fi la Londra, cu plus 23 de grade. Se prevede cer variabil in orasele Paris si Amsterdam, cu plus 31 si plus 22 de grade. 42 de grade cu soare vor fi la Roma. Partial innorat va fi la Berlin si Viena. plus 33 de grade se vor atesta la Varsovia. Precipitatii sunt prognozate la Kiev. 37 de grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie