Jurnalul orei 19, 7 Iunie
Jurnalul orei 19:00 7 iunie 2021, 21:10 | 1849

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante știri ale zilei:

Îndrăgitul artist de muzică ușoară Iurie Sadovnic s-a împușcat astăzi în cap, cu arma deținută legal, în propriul apartament. Artistul a lăsat un bilet de adio în care și-a explicat gestul.

Protest gălăgios astăzi la Comisia Electorală Centrală. O decizie de sâmbătă a autorității, vizând numărul secțiilor de votare din străinătate, a unit la manifestație membrii și simpatizanții mai multor partide pro-europene. CEC a anunțat că va decide mâine dacă va mări sau nu numărul secțiilor de votare în diaspora.

O altă decizie a Comisiei Electorale Centrale a alertat Serviciul de Informații și Securitate. CEC a decis deschiderea a trei secții de votare în stânga Nistrului, pe un teritoriu aflat temporar sub ocupație unde nu au acces nici observatorii, nici concurenții electorali.

Un depozit cu motorină de la Ciocana s-a aprins astăzi. Pompierii au reușit prevină două explozii prin evacuarea a două butelii cu propan-butan.

Un Comitet Consultativ Independent Anticorupție a fost creat astăzi. Acesta este format din experți naționali și internaționali și finanțat de Uniunea Europeană și Statele Unite.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie