Meteo, 14 Aprilie
Meteo 14 aprilie 2023, 21:43 | 427

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 15 aprilie, maximele termice se vor situa intre plus 13 si plus 18 grade Celsius, meteorologii anunta ploi in toate localitatile republicii. Plus 13 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 4 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 14 grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 3 si plus 4 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 18 grade Celsius, vor fi plus 7 si plus 8 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 19 grade se vor inregistra la București si la Craiova. In orasele Constanta si Brasov se vor atesta plus 16 grade, cu precipitatii la Constanta si averse la Brasov. Se prevede cer variabil la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 25 de grade vor fi la Lisabona, plus 24 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si Amasterdam, cu maxime de plus 15 si plus 14 grade. Precipitatii sunt prognozate la Paris, cu plus 14 grade Celsius. Plus 15 grade vor fi la Roma si va ploua. Meterologii anunta precipitatii la Viena si la Berlin. Plus 13 grade se vor atesta la Varsovia. La Kiev cerul va fi acoperit. 21 grade la se vor inregistra Atena si se prevede cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie