Meteo, 9 Februarie
Meteo 9 februarie 2024, 20:32 | 287

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vom avea parte de un weekend cu temperaturi mai ridicate decat cele specifice ultimii luni a iernii, sunt asteptate maxime de pana la plus 18 grade in regiunea de sud, meteorologii au anuntat cer noros, fara precipitatii. Plus 16 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, iar vantul va sufla din sud cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 14 si plus 15 grade, in cele sudice intre plus 17 si plus 18 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 18 grade se vor inregistra in capitala, cerul va fi noros. Plus 17 grade vor indica termometrele la Timisoara si la Craiova. Cu un grad mai rece va fi la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 14 grade vor fi la Lisabona, plus 9 la Madrid. Innorat va fi la Londra si Amsterdam, mercurul din termometre va indica maxime de pana la plus 12 si plus 11 grade. Va ploua la Paris. Innorat va fi la Viena si la Berlin, cu maxime de pana la plus 15 si plus 11 grade. Plus 3 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi innorat, cu maxime de pana la plus 18 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie