Patrula Jurnal TV, 16 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un cetățean al Republicii Moldova riscă până la 20 de ani de pușcărie, fiind bănuit de spionaj și trădare de patrie. Dosarul a fost expediat în judecată. Infracțiunea a fost comisă de o grupare condusă de către doi agenți ai FSB-ului rusesc, a precizat șeful Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteață.

Persoanele cu funcții elective sau cele incluse pe listele de supleanți ale partidelor declarate în afara legii nu vor putea fi alese pe o perioadă de trei ani de la pronunțarea hotărârii Curții Constituționale. Inițiativa legislativă a fost elaborată de către deputații puterii la propunerea Platformei DA.

Alic Josan, unul dintre militarii Brigăzii de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare”, condamnat la 13 ani de închisoare pentru că a ucis în bătaie un tânăr în Parcul Valea Trandafirilor, va sta mai puțin după gratii. Curtea de Apel Chișinău a decis reducerea, cu șase luni, a pedepsei din termenul total de condamnare cu executare în Penitenciarul nr.13. Justiția nu este echitabilă, spune bunica tânărului decedat.

Opinia ta contează. Comentează!