Jurnalul orei 19, 11 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 11 aprilie 2022, 21:19 | 1355

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Moldova a primit astăzi chestionarul de aderare din partea Uniunii Europene. Aceasta înseamnă că mecanismul a fost declanșat și că am putea primi statut de țară candidat la aderare.

Moldova ar obține o soluție favorabilă în problema transnistreană doar dacă Ucraina învinge în războiul declanșat de Rusia. Iar acestui război trebuie să i se pună punct corect, altminteri Rusia își va păstra potențialul agresiv și va ataca Europa peste doi-trei ani. Declarația a fost făcută de un oficial ucrainean în exclusivitate pentru Jurnal TV. Vă arătăm imediat despre cine este vorba.

Ocupanții ruși fură tot ce găsesc prin apartamentele ucrainenilor fugiți din calea războiului. Uimiți că în Ucraina oamenii merg la toaletă în casă, unii „eliberatori” le-au furat până și vasul de toaletă și l-au trimis acasă în Rusia.

O femeie care a scăpat cu viață după atacul cu rachete asupra Teatrului Dramatic Mariupol a relatat întreaga scenă unui reporter Jurnal TV. O istorie despre o lună din viața unui om, demnă de film de groază și care poate fi probă pentru Tribunalul de la Haga.

Rata inflației a trecut deja de 22 la sută. Cel mai mult s-au scumpit produsele alimentare și carburanții. Ce ne așteaptă în următoarele luni.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie