Jurnalul Sportiv, 13 Mai
Sport 13 mai 2022, 20:15 | 1035

Selecționerul Serghei Cleșcenco a anunțat lotul lărgit de jucători care se vor pregăti pentru cele 4 meciuri din luna iunie din Liga Națiunilor.

Duelul moldovenilor în finala Cupei României din acest an! Voluntari si Sepsi au ajuns în ultimul act al acestui turneu. Sepsi s-a calificat în finala , după un meci foarte bun și spectaculos în deplasarea cu Universitatea Craiova, pe care a bătut-o cu 1-0, după ce s-a impus și în tur. Vitalie Damașcan a fost rezervă neutilizată la Sepsi. Finala dintre Volntari, la care joacă Igor Armaș și Vadim Rață, și Sepsi, se va juca pe 19 mai pe stadionul Rapid din București.

Real Madrid a făcut un spectacol total pe Santiago Bernabeu. Madrielenii au reușit scorul sezonului în fața celor de la Levante, 6-0. Chiar dacă este deja campioană în La Liga, ”Los Blancos” nu au slăbit-o deloc pe Levante și au condamnat-o la retrogradare. Real Madrid a deschis scorul în minutul 13 prin Mendy. În minutul 19, scorul a devenit 2-0 după reușita lui Benzema. Madrilenii au marcat din nou în minutul 34. Modric a expediat o pasă perfectă lui Rodrygo. În ultimul minut al primei reprize, Vinicius a înscris după o combinație superbă în interiorul careului cu Luka Modric. Asaltul madrilenilor a continuat în minutul 68. Benzema a pasat decisiv pentru Vinicius. În minutul 83, madrilenii au dat încă o lovitură, tot prin Vinicius.

Tottenham Hotspur a câștigat derby-ul de pe teren propriu cu Arsenal Londra, scor 3-0, într-o restanță din Premier League. În urma acestui succes, Tottenham speră la locul patru, ultimul care asigură calificarea în grupele UEFA Champions League. Arsenal păstrează un avans de un punct în clasament. Harry Kane a fost eroul echipei pregătite de către Antonio Conte. Căpitanul gazdelor a reușit o “dublă”, în minutele 22 (din penalty) și 37. Arsenal a jucat în inferioritate numerică din minutul 37, când Rob Holding a fost eliminat pentru o lovitură cu cotul. Son Heung-Min a stabilit scorul final, grație reușitei din minutul 47.

Opinia ta contează. Comentează!