Patrula Jurnal TV, 28 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

A fost recunoscut bănuit într-un dosar de îmbogățire ilicită și directorul Termoelectrica, Veaceslav Eni. Potrivit Procuraturii Anticorupție, au fost acumulate probe, care demonstrează că în perioada 2015-2021, cheltuielile lui Veaceslav Eni au depășit cu aproape patru milioane de lei veniturile înregistrate.

O copilă de aproape doi ani și-a pierdut viața într-un accident grav produs în apropierea satului Bursuc, raionul Nisporeni. Fata se afla împreună cu părinții într-un microbuz, iar potrivit informațiilor, familia se întorcea din Germania. Deocamdată, nu se cunoaște din ce cauză microbuzul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Finul de cununie al lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir, este vizat într-un nou dosar penal. Acesta l-ar fi șantajat și amenințat cu răfuială fizică pe șeful unei agenții imobiliare. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a trimis dosarul în judecată.

Opinia ta contează. Comentează!