Meteo, 26 Octombrie
Meteo 26 octombrie 2022, 21:37 | 822

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre 16 si 21 de grade, noaptea se vor inregistra minime de 7-8 grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt prognozate precipitatii. 19 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi 10 grade, vantul va sufla din nord-vest cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre 16 si 17 grade, iar minimile intre 7 si 8 grade. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate 21 de grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 12 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 22 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova si va fi insorit. Se prevede cer variabil si maxime de 17 grade in orasele Iasi si Brasov. 18 grade vor fi la Cluj si la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, 26 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate pentru Londra. Innorat va fi la Paris si Amsterdam cu maxime de 24 si respectiv 19 grade. Partial innorat va fi la Roma, maximele nu vor depasi 27 de grade. 20 de grade se vor atesta la Berlin. Partial innorat va fi la Viena. 17 grade vor fi la Varsovia, se prevede cer variabil. In mare parte insorit va fi la Ankara. Averse sunt prognozate la Kiev. Insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie