Meteo, 16 Februarie
Meteo 16 februarie 2024, 21:05 | 187

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vom avea parte de un weekend cu temperaturi de pana la plus 8 grade in regiunea de sud si o probabilitate de ploaie duminica. Pentru samabata meteorologii au anuntat cer noros, fara precipitatii. Plus 7 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, iar vantul va sufla din sud-est cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In orasele nordice vor fi intre plus 3 si plus 4 grade, in cele sudice maximile se vor situa intre plus 7 si plus 8 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 11 grade se vor inregistra in capitala, dar si in orasele Cluj si Craiova. Plus 9 grade vor indica termometrele la Iasi si la Brasov. Insorit va fi in orasele Timisoara, Constanta si Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 18 grade vor fi la Lisabona, plus 16 la Madrid. Innorat va fi la Londra, maximele nu vor depasi plus 13 grade. Se prevede cer variabil in orasele Paris si Amsterdam, cu plus 13 si plus 11 grade Celsius. Meteorologii anunta ploi slabe la Viena si cer noros la Berlin. Plus 5 grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena va fi in mare parte insorit, cu maxime de pana la plus 16 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie