Jurnalul Sportiv, 11 August
Sport 11 august 2022, 21:39 | 397

FC Barcelona a dus cinci jucători în această vară, dar are mari probleme să-i înregistreze în La Liga, având în vedere restricțiile impuse de fairplay-ul financiar. Potrivit As, La Liga îi obligă pe cei de la FC Barcelona să mai facă rost de bani, pentru a putea să-i legitimeze pe jucătorii abia transferați.

Starul portughez Bernardo Silva poate să plece de la Manchester City în această vară, fiind dorit de FC Barcelona și PSG. Bernardo Silva joacă pentru Manchester City din 2017, după transferul de la AS Monaco, și este pregătit pentru o nouă provocare. Mijlocașul ofensiv portughez mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2025, dar antrenorul Pep Guardiola a recunoscut că situația lui Bernardo Silva este incertă.

Paige Spiranac mai joacă golf doar în competiţiile de amatori, însă câştigă foarte mulţi bani din postările pe Instagram. Desemnată recent cea mai sexy femeie din lume, americanca în vârstă de 29 de ani încasează 14.000 de dolari. Ea are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram. Prin comparaţie, staruri din golf, precum Tiger Woods, sau Rory McIlroy încasează în jur de 10.000 de dolari pe postare. Suma este însă infimă dacă o comparăm cu banii primiţi de Cristiano Ronaldo. Starul portughez este cel mai bine plătit din lume la acest capitol, cu 1.5 milioane de euro pentru o singură postare. Atacantul lui Manchester United are peste 400 de milioane de urmăritori.

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) continuă să impresioneze chiar dacă a ajuns la o vârstă destul de înaintată pentru un fotbalist. Ibrahimovic a fost decisiv în titlul câștigat sezonul trecut de AC Milan, chiar dacă a fost chinuit de accidentări. Suedezul s-a operat recent și va reveni abia la începutul anului viitor. Au trecut doar 11 săptămâni de la operațiile suferite de Zlatan Ibrahimovic la genunchi și la tendonul lui Ahile. Chiar dacă a trecut prin niște intervenții dificile, atacantul suedez este într-o formă de zile mari. Ibrahimovic și-a uimit urmăritorii de pe rețelele sociale cu o poză în care apare relaxându-se la soare într-un hamac. Fanilor atacantului lui AC Milan nu le-a venit să creadă felul în care se prezintă picioarele suedezului ajuns la aproape 41 de ani la doar câteva săptămâni de la cele două operații.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie