Jurnal TV solicită ajutor
Social 29 iunie 2018, 15:27 | 4101

Jurnal TV solicită din nou ajutorul telespectatorilor săi. Postul nostru de televiziune inițiază o campanie de colectare a fondurilor pentru amenajarea noului studio. „Apelăm la sprijinul financiar al oamenilor de rând pentru că, din cauza monopolului de pe piața de publicitate, Jurnal TV nu are suficienți bani și abia de își acoperă cheltuielile”, a spus directorul instituției, Val Butnaru, la emisiunea „Cabinetul din umbră”.

Totodată, directorul Jurnal Trust Media le-a mulțumit telespectatorilor pentru ajutorul acordat acum un an și jumătate, când instituția și-a sistat temporar activitatea. Val Butnaru a mai spus că mizează și acum pe sprijinul lor.

Telespectatorii care vor să ajute postul nostru pot face donații în contul bancar afișat pe ecran, iar oamenii care se află în străinătate - prin intermediul patreon.com/Jurnal.

Amintim că, anterior, șefii celor două case de vânzări de publicitate, afiliate liderilor PD şi PSRM, au negat faptul că ar acţiona împreună, deși mai mulți experți din domeniul audiovizualului au adus dovezi în acest sens. „Sunt zvonuri”, a declarat deputatul socialist Corneliu Furculiţă, proprietarul Exclusive Sales House. Aceeaşi reacţie a avut şi directorul comercial al Casa Media, Octavian Hanganu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie