Patrula Jurnal TV, 30 Mai

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Șeful adjunct al Direcției municipale pentru siguranța alimentelor și un medic veterinar au fost reținuți pentru mită. „Ia și te împarte, că o să te îneci”, i-a spus unul dintre figuranții în acest caz. Centrul Național Anticorupție a făcut publice imagini din birourile unor funcționari acuzați de acte de corupție.

Un slujitor al bisericii a intrat în conflict direct cu oamenii. Se întâmplă în satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă. Toată zarva a început când preotul Roman Cuțitaru a pus la cale să înalțe o biserică acolo unde a vrut - pe un teren agricol, fără autorizația primăriei. Localnicii spun că familia preotului creează doar probleme și scandalul a devenit subiect de judecată.

Dispar de acasă în condiții misterioase și sunt căutați de familie, prieteni și poliție. Vorbim de peste 800 de copii, care fug de acasă sau din centrele de plasament, se rătăcesc sau devin victime ale infractorilor. Din dorința de a fi liberi și independenți, aceștia riscă să ajungă în situații periculoase, atenționează polițiștii. Ei susțin că, de multe ori, sunt sesizați cu privire la dispariția copiilor și la trei săptămâni după ce aceștia nu au mai apărut pe acasă.

Opinia ta contează. Comentează!