Jurnalul orei 15, 3 Mai
Jurnalul orei 15:00 3 mai 2023, 21:34 | 530

Prezentat de Călin Jucovschi

Gheorghe Begu, șoferul care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi, după un accident pe viaduct, a fost condamnat astăzi la trei ani și șase luni de închisoare, dintre care un an și șase luni - cu suspendare. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Câteva zeci de jurnaliști au venit astăzi la Ambasada Rusiei din Chișinău pentru a cere încetarea războiului. Centrul pentru Jurnalism Independent a organizat manifestația de Ziua Mondială a Libertății Presei, marcată anual pe 3 mai. Evenimentul s-a desfășurat cu lozinca „Uniți pentru libertatea presei. Adevărul nu poate fi suprimat!”.

Incident la un cămin al Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. O parte din tavanul unei camere a căzut peste o studentă. Tânăra s-a ales doar cu o sperietură, iar administrația instituției a fost chemată să evalueze cele întâmplate. Potrivit prorectorului în problemele de administrare și gospodărie, la acel cămin urmează să fie efectuate mai multe verificări. În urma acestui caz, s-au sesizat și responsabilii de la Ministerul Culturii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie