Jurnalul orei 19, 23 Martie
Jurnalul orei 19:00 23 martie 2023, 20:22 | 859

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

România reconfirmă sprijinul, pe care îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru accelerarea parcursului european. Asigurarea vine din partea prim-ministrului României Nicolae Ciucă și fost făcută în timpul vizitei sale la Chișinău.

Republica Moldova trebuie să fie atentă la dezinformările și narațiunile Rusiei, răspândite de Moscova prin diferite canale, a declarat în exclusivitate pentru Jurnal TV deputatul leton, Rihards Kols. Kols este cele care în calitate de reprezentant al Letoniei la OSCE, i-a îndemnat pe delegații ruși să urmeze calea ”navei de război ruse”.

Zi de greve și proteste la nivel național după ce Emmanuel Macron a insistat pe aplicarea din acest an a reformei pensiilor. Serviciile feroviare sunt perturbate şi unele şcoli sunt închise în Franţa, în timp ce gunoaiele continuă să se acumuleze pe străzi.

În scena Teatrului de Operă și Balet revine celebrul spectacol La Sylphide, unul dintre cele mai cunoscute și iubite balete clasice, creat în 1832, de către coregraful francez August Bournonville.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie