Meteo, 27 Martie
Meteo 27 martie 2023, 20:16 | 348

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta vremea se raceste usor, in prim parte a saptamanii sunt asteptate si maxime de pana la plus 4 grade. Maine, 28 martie, maximele nu vor depasi 9 grade cu plus, meterologii anunta lapovita si ploi. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 9 grade, in localitatile sudice se vor inregistra maxime intre plus 8 si plus 9 grade. In capitala se vor atesta plus 8 grade, noaptea minimile vor cobori pana la plus 3 grade, vantul va sufla din nord-vest cu pana la 18 km la ora.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 9 grade se vor inregistra la Bucuresti, meterologii anunta averse sporadice. Plus 8 grade se vor atesta in orasele Timisoara si Constanta. Precipitatii sunt prognozate la Iasi si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 23 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid, se prevede cer variabil. Precipitatii sunt prognozate la Londra cu plus 9 grade. Cerul va fi acoperit la Paris si Amsterdam, cu plus 13 si respectiv plus 9. Insorit va fi marti la Roma. Plus 7 grade anunta meteorologii pentru Viena si Berlin. La Precipitatii sunt prognozate la Varsovia. Plus 17 grade si precipitatii vor fi la Atena. Plus 8 grade se vor atesta la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie