Meteo, 2 August
Meteo 2 august 2022, 20:21 | 889

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri temperaturile vor creste cu 1-2 grade, se prevede cer variabil in toate localitatile republicii, nu sunt prognozate precipitatii. 31 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 16 grade, vantul va sufla din nord-vest cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 28 si 29 de grade, minimile intre 13 si 14 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate 33 de grade, pe timp de noapte vor fi 18 grade Celsius.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi 32 de grade la Bucuresti si la Timisoara, la Craiova va fi cu un grad mai cald. Cate 27 de grade anunta meteorologii in orasele Iasi si Brasov unde se prevede cer variabil. 29 de grade se vor inregistra la Cluj si la Constanta.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. 29 de grade vor fi la Lisabona, la Madrid 39 de grade se vor inregistra. Se prevede cer variabil in orasele Paris si Amsterdam, cu 35 si respectiv 28 de grade. In mare parte innorat va fi la Londra. 36 de grade se vor inregistra la Roma, 31 la Viena. Se prevede cer variabil la Berlin . La Varsovia meterologii au anuntat maxime de 27 de grade. Insorit va fi la Ankara si Atena, iar la Kiev sunt prognozate precipitatii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie