Filmul "No Time to Die" a avut premiera la Royal Albert Hall
Monden 29 septembrie 2021, 19:16 | 1372

Mare premieră la Royal Albert Hall, celebra sală unde sunt lansate de obicei filmele avându-l ca erou pe agentul 007. Filmul, a cărui premieră a suferit mai multe amânări din cauza pandemiei de COVID-19, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume pe 8 octombrie. În această lucrare, actorul Daniel Craig îl interpretează pentru ultima oară pe James Bond.

Filmul, intitulat "No Time to Die" a avut premiera la Royal Albert Hall, celebra sală unde sunt lansate de obicei filmele avându-l ca erou pe agentul 007. Prinţul de Wales şi Camilla, alături de prinţul William şi de Kate, ducesa de Cambridge, au participat la eveniment alături de actorul Daniel Craig, care îl interpretează pentru ultima oară pe James Bond. 'No Time To Die' îi mai are în distribuţie pe Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch, Ana De Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

În 'No Time To Die' îl regăsim pe Bond după ce a părăsit serviciul activ şi se bucură de o viaţă liniştită în Jamaica. Rolul negativ din această poveste este interpretat de americanul de origine egipteană Rami Malek. Melodia oficială a filmului, intitulată tot "No Time To Die", este interpretată de tânăra cântăreaţă americană, Billie Eilish.

"Cel mai nou film Bond, 'No Time to Die', al 25-lea din seria cinematografică, este pe cale să devină lungmetrajul cu cel mai profitabil debut în cinematografele Odeon de după vara anului 2019", au declarat reprezentanţii firmei distribuitoare. Lansarea acestui film, în care actorul Daniel Craig interpretează pentru ultima dată rolul agentului 007, a fost amânată de cel puţin trei ori după ce premiera sa fusese programată iniţial în aprilie 2020, întrucât pandemia de COVID-19 a determinat închiderea cinematografelor din lumea întreagă.

Opinia ta contează. Comentează!