Viorica Meșină-Prodan: „Acum 30 de ani să-mi fi spus cineva că poți să faci film cu telefonul și să primești premii aș fi crezut că e de domeniul fantasticului”
Festivalul Filmelor de un Minut 2 decembrie 2021, 16:22 | 997

Regizoarea de film Viorica Meșină-Prodan: „Cu 30 de ani în urmă eu visam să fac film. Tremuram la gândul că acei oameni care vor citi gândurile mele nu-mi vor permite să filmez acest film. Să-mi fi spus cineva atunci că acum o să iei telefonul și o să poți să faci film cu telefonul, ai să poți să-ți exprimi gândurile și încă ai posibilitatea să primești premii pentru asta, aș fi crezut că e ceva de domeniul fantasticului. Măi băieți, eu nu vă înțeleg. Eu nu înțeleg de ce nu faceți, de ce nu aplicați, de ce nu câștigați.”

Festivalul Filmelor de un Minut, lansat de emisiunea „Vânturile, valurile”, în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei din Republica Moldova, a ajuns la a doua ediție. Festivalul va dura până pe 20 iunie 2022, când cele mai bune lucrări vor fi premiate pe măsură. Sunt două secțiuni competiționale: profesioniști și amatori.

Așteptăm lucrările voastre la adresa [email protected] cu mențiunea categoriei pe care ați ales-o: profesionist sau amator.

Aici găsiți detalii și regulamentul concursului.
Opinia ta contează. Comentează!