Meteo, 10 Ianuarie
Meteo 10 ianuarie 2023, 20:26 | 505

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri vremea se raceste cu 3-4 grade comparativ cu ziua precedenta, maximele vor oscila intre minus doua si plus 3 grade. Meteorologii anunta ninsori slabe in localitatile nordice ca Briceni, Balti si Soroca. In cele sudice si centrale cerul va fi acoperit si nu vor cadea precipitatii. Zero grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus trei, vantul sud-estic va sufla cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre minus doua si minus un grad, in cele sudice intre plus 3 plus si plus un grad.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi plus 7 grade la Bucuresti si la Craiova, unde sunt prognozate precipitatii. Plus 8 grade se vor inregistra in orasele Cluj si Timisoara. Plus 11 grade se vor atesta la Constanta, plus doua la Iasi.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 17 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 12 si sunt anuntate averse. Va ploua la Paris cu maxime de 12 grade. Precipitatii sunt prognozate in orasele Londra si Amsterdam, valorile maxime vor oscila intre 10 si 11 grade celsius. Plus 14 grade se vor atesta la Roma. Va ploua la Berlin. Maximele nu vor depasi plus 5 grade la Varsovia. Precipitatii vor fi la Ankara. Minus 4 grade se vor inregistra la Kiev, la Atena plus 16.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie