Jurnalul orei 15, 21 Aprilie
Jurnalul orei 15:00 21 aprilie 2023, 15:51 | 544

Prezentat de Eugenia Apostu

Veste bună pentru șoferi! Carburanții se ieftinesc și mai accentuat decât în ultimele zile, iar benzina revine la prețul de sub 25 de lei litrul. Se întâmplă după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a constatat că în ultima perioadă se atestă o tendință de descreștere a cotațiilor Platts la produsele petroliere pe bursele internaționale.

Razii de amploare pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Inspectorii de patrulare sunt cu ochii pe șoferii care nu respectă regulile de circulație, în special pe cei care conduc cu viteză excesivă. Astăzi, 21 aprilie, Poliția a lansat un „Speed marathon” pentru 24 ore, în cadrul căruia radarele din dotarea Inspectoratului Național de Securitate Publică vor fi utilizate la capacitate maximă. Acțiunea se desfășoară sub egida „ROADPOL”, o rețea europeană a poliției rutiere.

Oficialii NATO s-au reunit astăzi la baza militară americană Ramstein din Germania și discută în aceste clipe despre intensificarea ajutorului militar pentru Ucraina. Kievul afirmă că armele sunt cruciale pentru a se apăra de Rusia, în aşteptarea cărora ţara plăteşte cu vieţile soldaţilor. Înainte de reuniune, secretarul general al Alianței, Jens Stoltenberg, a declarat că toţi aliaţii sunt de acord că Ucraina va deveni în cele din urmă membru al NATO, dar obiectivul principal este acum asigurarea faptului că Ucraina va prevala în faţa Rusiei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie