Jurnalul orei 17, 19 Aprilie
Jurnalul orei 17:00 19 aprilie 2022, 19:18 | 996

Prezentat de Vasile Luchianu

Președintele american Joe Biden i-a convocat azi pe mai mulți lideri europeni, cu privire la ofensiva Rusiei în estul Ucrainei. La această întâlnire participă șefii de stat ai Franței, Germaniei, Marii Britanii, Canadei, Italiei, Poloniei și României. Primele încărcături din noua tranşă de ajutor militar american pentru Ucraina au ajuns deja la frontierele ţării, pentru a fi predate armatei ucrainene, a indicat Pentagonul.

În ajun de Paște, piețele din capitală sunt verificate de Agenția pentru Protecția Consumatorilor. Inspectorii au luat la puricat astăzi Piața Centrală, unde au depistat numeroase abateri. Vânzătorii utilizau cântare dubioase, fără acte metrologice. Mai grav, piața este plină cu vopsea toxică pentru ouă. Vânzătorii s-au arătat iritați că sunt verificați, iar cumpărătorii s-au plâns că tot mai des sunt trași pe sfoară.

Produsele pascale făcute la combinatul ”Franzeluța” și vinul pastoral al unei vinării din Republica Moldova au fost sfințite astăzi, în Săptămâna patimilor. Întreprinderea de panificație are un sortiment larg - 45 de feluri de cozonac, ruladă, pască și alte produse speciale. Prețul cozonacilor a rămas practic neschimbat în acest an, afirmă directorul combinatului ”Franzeluța”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie