Meteo, 27 Iulie
Meteo 27 iulie 2023, 20:38 | 317

Prezentat de Felicia Jenunchi

În perioada 26-27 iulie a fost emis cod galben de instabilitate atmosferica, cu descărcări electrice și ploi de scurtă durată, izolat averse puternice. Maine, 28 iulie, maximele termice se vor situa intre plus 25 si plus 29 de grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 11 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil, fara precipitatii. Plus 28 de grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea minimile vor cobori pana la plus 14 grade. Plus 25-26 de grade vor fi in localitatile nordice, in cele sudice plus 29.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 36 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova, va fi insorit. Se prevede cer variabil in orasele Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov. Cei de la litoral vor avea parte de o zi insorita, 27 de grade vor fi la Constanta.

Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 28 de grade se vor inregistra la Lisabona, 35 la Madrid. Innorat va fi la Londra, cu plus 22 de grade. Va ploua la Paris, iar la Amsterdam meteorologii anunta precipitatii si maxime de 22 de grade Celsius. Plus 32 de grade se vor atesta la Roma. Meteorologii anunta cer variabil la Viena si precipitatii la Berlin. 22 de grade se vor atesta la Varsovia. Insorit va fi la Atena, partial innorat la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie