La Hollywood au fost anunțați candidații pentru premiile Oscar 2020
Monden 14 ianuarie 2020, 15:35 | 1721

La Hollywood au fost anunțați candidații pentru premiile Oscar 2020 care vor fi decernate în luna februarie. Ce producție are cele mai mari șanse să câștige competiția cinematografică de anul acesta aflați în cele ce urmează.

„The Irishman”, „Joker”, „1917” sau „Once Upon a Time in... Hollywood” se numără printre producțiile care se vor bate anul acesta la trofeul de cel mai bun film acordat de Academia Americană de specialitate. Cele mai multe nominalizări, 11, le are filmul „Jocker”, considerat de mulți critici favorit anul acesta.

Pentru rolul său memorabil din „Jocker”, Joaquin Phoenix ar putea fi răsplătit cu un Oscar, asta după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic la Gala Critics Choise Awards, dar și la Globurile de Aur. Are însă concurență acerbă, la titlu râvnesc și Antonio Banderas, Leonardo DiCaprio, Adam Driver și Jonathan Pryce. Numele grele au fost nominalizate și la categoria cea mai bună actriță în rol principal. Academia le-a nominalizat anul acesta pe Cynthia Erivo, Scarlett Johansson, Saoirse Ronan, Charlize Theron și Renée Zellweger. Cea de-a 92-a ediție a galei premiilor Academiei de film americane va avea loc pe 9 februarie. 

Opinia ta contează. Comentează!