Jurnalul orei 15, 1 Iulie
Jurnalul orei 15:00 1 iulie 2022, 17:01 | 860

Prezentat de Eugenia Apostu

Rușii au bombardat regiunea Odesa. O rachetă a lovit un bloc din orașul-port, iar o altă rachetă - o bază de odihnă din Sergheevca, la aproximativ 60 de kilometri depărtare de Republica Moldova. Au murit 19 oameni, printre care și copii. 38 de persoane sunt rănite. Atenție, urmează imagini cu impact emoțional.

Un angajat al unui centru de reabilitare pentru copii, care aparține Ministerului Sănătății al Republicii Moldova în Sergheevka, a murit, iar alți cinci angajați au fost răniți urmare a bombardamentelor de noaptea trecută ale invadatorilor ruși. Toți cei care au avut de suferit locuiau în clădirea lovită de racheta trimisă de ruși.

De astăzi, plătim șase lei pentru o călătorie cu troleibuzul sau autobuzul. Ca mai în toate cazurile, opiniile cetățenilor sunt împărțite. Unii spun că biletul e prea scump, având în vedere halul în care arată unele unități de transport. Alții salută noul tarif. Am întâlnit și pensionari, care deși circulă gratuit, afirmă că sunt gata să-și plătească călătoria. ce mai spun oamenii, vedeți în reportajul nostru.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie