Jurnalul orei 19, 29 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 29 aprilie 2024, 20:34 | 807

Prezentat de Vlada Tomescu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Prima porțiune reparată a podului de pe strada Mihai Viteazul va fi deschisă, cel mai probabil, în luna iunie, nu în luna mai, cum era programat anterior. Responsabilii de la primărie spun că deschiderea primei porțiuni este tergiversată din cauza consolidării cu beton.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a dat asigurări, la Kiev, că „nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în faţa Rusiei, în pofida regreselor recente ale armatei sale de pe front.

Autoritățile fac apel către cetățeni să fie prudenți în trafic, să evite consumul excesiv de alcool, dar și să fie atenți atunci când părăsesc locuințele. Asta pentru că în perioada sărbătorilor pascale crește numărul infracțiunilor, inclusiv cazurile de furturi din case și apartamente.

Cu plăcinte, vin și muzică live! Așa a fost sărbătorită Duminica Floriilor la Ambasada Republicii Moldova din Bruxelles. Deși mulți dintre cei prezenți vor fi departe de baștină în timpul sărbătorilor pascale, oamenii spun că vor să păstreze tradițiile și la mii de kilometri de casă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie