Meteo, 23 Februarie
Meteo 23 februarie 2023, 20:06 | 399

Prezentat de Felicia Jenunchi

Spre sfarsit de saptamana vremea se raceste nesemnificativ, astfel ca vineri maximele termice se vor situa intre plus 2 si plus 7 grade Celsius, se prevede cer noros in toate localitatile, nu sunt prognozate precipitatii. Pe timp de noapte meteorologii anunta minime de pana la minus 3 grade. Plus 5 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade, iar vantul sud-estic va sufla cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra temperaturi intre plus 2 si plus 3. In cele sudice maximele nu vor depasi plus 7 grade, vor fi plus unu, plus doua grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 8 grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi innorat. Se prevede cer variabil si in orasele Cluj si Timisoara, cu maxime de pana la plus 12 si respectiv plus 15 grade. Precipitatii sunt prognozate la Constanta. Sa vedem care e starea vremii in capitalele europene. Plus 12 si respectiv plus 11 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid.

Partial innorat va fi la Paris, se vor atesta plus 11 grade. Averse sunt prognozate la Londra, precipitatii la Amsterdam. Partial innorat va fi la Roma, 18 grade anunta meteorologii. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Berlin. Plus 7 grade vor fi la Varsovia. Partial innorat va fi la Ankara, innorat la Kiev. Plus 17 grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie