Meteo, 9 Ianuarie
Meteo 9 ianuarie 2023, 20:07 | 576

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta s-au putea sa ne bucuram de o iarna geroasa, cel putin acestea sunt prognozele meteorologilor care anunta, pentru aceasta sapataman, minime de minus 12 grade in nordul tarii, si minus 10 grade la sud. De maine, 10 ianuarie, sunt prognozate ninsori, pe alocuri ploi slabe in regiunea de sud. Marti valorile maxime se vor situa intre plus 2 si plus 7 grade. Plus 5 grade se vor inregistra in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade. In localitatile nordice maximele nu vor depasi 3 grade, in cele sudice vor oscila intre 6 si 7 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 12 grade se va inregistra la Bucuresti, unde sunt anuntate ploi. Plus 8 grade se vor atesta in orasele Iasi, Timisoara si Craiova, meteorologii anunta ploi. Innorat va fi la Constanta.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid plus 11. Sunt anuntate ploi la Paris, Londra si Amsterdam, unde maximele nu vor depasi plus 13, plus 11 si respectiv plus 7 grade celsius. Plus 14 grade se vor atesta la Roma si va fi insorit. La Viena vor fi plus 7, cerul va fi acoperit. Plus 7 grade se vor atesta la Berlin. La Varsovia meteolologii anunta averse. Innorat va fi la Kiev. Va ploua la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie