Jurnalul orei 17, 17 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 17 noiembrie 2021, 18:12 | 1001

Prezentat de Vasile Luchianu

Autoritățile ne anunță că imunizarea anti-COVID a copiilor de la 12 ani va începe mâine, cu serul Pfizer. Cert este că pentru vaccinarea copiilor este obligatoriu acordul părinților, a declarat astăzi secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu.

Statele Unite ale Americii vor continua să ajute financiar Republica Moldova. O dovadă este lansarea unui nou program în domeniul digital, în valoare de 32 de milioane de dolari, anunțat de administratoarea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională, Samantha Power, după o întrevedere cu premierul Natalia Gavrilița. În cadrul întâlnirii au mai discutat despre necesitatea eliminării corupției și despre reformarea sectorului justiției.

Ministrul de Externe al Republicii Moldova Nicu Popescu s-a întâlnit astăzi la Moscova cu omologul său rus, Serghei Lavrov. Este prima discuție între cei doi de la instalarea la Chișinău a noii guvernări. Ce doi miniștri de Externe au semnat o declarație comună cu ocazia împlinirii a 20 de ani a Acordului politic de bază Republica Moldova-Rusia.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie