Jurnalul orei 17, 12 Iulie
Jurnalul orei 17:00 12 iulie 2022, 18:33 | 966

Prezentat de Vasile Luchianu

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție au descins astăzi cu percheziții acasă la fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, finul fugarului Vladimir Plahotniuc. Candu este bănuit de îmbogățire ilicită.

Aeroportul Internațional Chișinău a fost blocat, noaptea trecută, din cauza unei noi alerte cu bombă - a patra într-un interval scurt de timp. După un control, experții au anunțat că alarma a fost falsă, la fel ca altele trei, săptămâna trecută. ”Alertele sunt date de către un grup de tineri”, precizează autoritățile.

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a intrat din nou în polemici cu jurnaliștii. La conferința de presă organizată astăzi în legătură cu creșterea numărului de infectări cu COVID, un reporter de la proiectul „Cu Sens” a întrebat-o pe Nemerenco de ce le-a fost refuzat accesul jurnaliștilor în spitalul din Vorniceni, pentru a putea continua o investigație la care lucrau. Vădit iritată de întrebare, șefa de la Sănătate a spus că tema conferinței e alta și a sugerat că jurnalista ar lucra la o publicație fără sens.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie