Jurnalul orei 17, 12 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 12 noiembrie 2021, 18:04 | 1968

Prezentat de Vasile Luchianu

Procurorii au obținut mandatul de arestare pe numele lui Veacealav Platon. Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a eliberat mandatul în contumacie, pe un termen de 30 de zile.

Maia Sandu a respins cererea de grațiere a unei mame cu 5 copii, condamnată la 8 ani de închisoare pentru nerestituirea unui împrumut de 8.000 de euro. După ce subiectul a ajuns în presă, astăzi, președintele Comisiei pentru grațierea persoanelor condamnate, Ion Guzun, a încercat să explice de ce femeia nu a putut fi eliberată din pușcărie.

Din arest - direct la primărie! Vorbim de primarul de Trușeni care, acum două luni, a fost reținut pentru corupție, iar ieri a revenit la serviciu. Localnicii sunt nedumeriți cum femeia, în privința căreia există probe că ar fi luat mită în mod repetat, poate fi în continuare funcționar public. Revoltați, aceștia au protestat astăzi în fața primăriei. Pe Stela Munteanu nu au găsit-o însă pe loc, așa că au mers la ea acasă, unde rudele au blocat drumul și s-au îmbrâncit cu una dintre protestatare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie