Un tânăr a fost reținut de polițiștii INSP pentru conducerea agresivă a automobilului pe străzile din Chișinău
Social 12 ianuarie 2022, 15:45 | 694

Un tânăr în stare avansată de ebrietate și fără permis de conducere a fost reținut de polițiști după ce a condus agresiv și periculos pe străzile Chișinăului. Ulterior s-a stabilit că individul era anunțat în căutare de Inspectoratul de Poliție Strășeni pentru răpirea unui automobil.

S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:00, pe o stradă din sectorul Ciocana. Conducătorul auto inițial a oprit la solicitarea polițiștilor, însă peste câteva secunde a demarat în trombă și a condus cu încălcarea regulilor de circulație rutieră prin comportament agresiv, până a ajuns în sectorul Centru. Individul a condus și pe contrasens, punând în pericol mai mulți participanți la trafic. Într-un final, șoferul a fost reținut de inspectorii de patrulare pe o stradă din sectorul Buiucani.

La testul alcoolscopic, șoferul avea o concentrație de 0,68 mg/l alcool în aerul expirat. La stabilirea identității conducătorului auto, s-a constatat că acesta are 24 de ani, este originar din raionul Dubăsari și se află în căutare pentru răpirea unui automobil din Strășeni, la al cărui volan a accidentat un microbuz din Chișinău.

Mai mult, tânărul ar fi comis și un furt în raionul Nisporeni. Șoferul teribilist a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta riscă până la trei ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie