Actorul și regizorul Sean Penn filmează războiul din Ucraina
Externe 29 iunie 2022, 16:46 | 454

Actorul și regizorul Sean Penn, care filmează un documentar despre Ucraina, s-a întâlnit la Kiev cu Volodimir Zelenski. Este deja a doua vizită a starului american de la începutul războiului din Ucraina. Actorul în vârstă de 61 de ani, câștigător a două premii Oscar, filmează un documentar pentru Vice Studios.

Sean Penn produce documentarul despre invazia Rusiei în Ucraina pentru Vice Studios, o companie americano-canadiană de media digitală și radiodifuziune, potrivit Variety. El a vizitat Bucea și Irpin, unde a văzut consecințele acțiunilor invadatorilor ruși.

Volodimir Zelenskiy i-a mulțumit lui Sean Penn pentru sprijinul său pentru Ucraina, potrivit biroului prezidențial. ”În curând, întreaga lume va putea vedea adevărul despre război, datorită filmului său. Sean, mulțumesc pentru sprijinul statului nostru și al poporului nostru!”, a scris Zelenski după întâlnire.

Sean Penn se afla în Ucraina în aceeași zi fatidică de 24 februarie, când Rusia a început să bombardeze Ucraina. Ulterior, actorul a revenit la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele în calitate de realizator de documentare și pentru a transmite lumii adevărul despre invazia rusă.

Sean Penn este și el unul dintre cei mai prezenți artiști în conflictul din Ucraina. El a declarat că Ucraina „își va câștiga” războiul cu Rusia, într-o serie de apariții TV menite să sporească sprijinul în Statele Unite pentru Volodimir Zelenski și pentru efortul țării de a respinge forțele invadatoare ale Rusiei.

Opinia ta contează. Comentează!