Patrula Jurnal TV, 12 Noiembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Administratorul unui restaurant din Chișinău a fost reținut, fiind suspectat de spălare de bani. Individul s-ar fi îmbogățit, pentru că nu plătea impozite la stat. Suma este una impunătoare: 16 milioane de lei.

O tânără de 19 ani se află în stare critică după ce a suferit traumatisme într-un accident rutier, în care au fost implicate trei mașini. S-a întâmplat pe strada Bănulescu-Bodoni din Chișinău. Urmează detalii și alte știri.

Șoferul care a provocat accidentul fatal, la sfârșitul lunii iulie, pe bulevardul Decebal, soldat cu decesul tinerei Doinița Prodan, și-a recunoscut vina. Dragomir Popovici a cerut ca dosarul să fie examinat în procedură simplificată, ce i-ar reduce din sentință. Printre victimele acelui accident este și o prietenă a Doinței Prodan, care a rămas mutilată. Prezentă la ședință, aceasta a cerut o pedeapsă maximă pentru Dragomir Popovici. Inculpatul a refuzat să discute cu presa.

Opinia ta contează. Comentează!