Rezultatele și schimbările realizate cu suportul uniunii europene în zonele rurale din Republica Moldova
Advertorial 15 noiembrie 2021, 22:03 | 668

roiectele implementate de Uniunea Europeană în sprijinul localităților rurale au fost prezentate în cadrul unui eveniment de totalizare a campaniei de informare „UE pentru Moldova Rurală”, evenimentul a reprezentat un dialog interactiv privind schimbările realizate în zonele rurale cu suportul UE, impresiile beneficiarilor și mesajele locuitorilor din cele 16 comunități vizitate în cadrul campaniei.

Campania de informare s-a incheiat in comuna Calfa, raionul Anenii Noi. Localnici, antreprenori și beneficiari ai asistenței financiare a UE din comuna Calfa au discutat despre îmbunătățirile care s-au adus în localitatea lor.

„UE pentru Moldova rurală” este o campanie de informare care reflectă oportunitățile și transformările din zonele rurale, realizate cu suportul oferit de Uniunea Europeană și Statele Membre. În cadrul acesteia, au fost efectuate un șir de vizite în 16 localități din Republica Moldova,unde au fost reiterate perspectivele și modul în care Uniunea Europeană susține îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din spațiul rural.

Opinia ta contează. Comentează!