Jurnalul orei 19, 18 Mai
Jurnalul orei 19:00 18 mai 2022, 21:41 | 1186

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Integrarea europeană este, pentru Moldova, luminița de la capătul tunelului în contextul regional extrem de dificil în care trăim – un obiectiv clar și un mesaj politic puternic ce mobilizează pe toată lumea: societatea, comunitatea de afaceri și autoritățile. Mesajul a fost transmis în această seară Uniunii Europene, de către președintele Maia Sandu, de la tribuna Parlamentului European.

Încep problemele pentru ex-președintele Igor Dodon. Procuratura Generală a dispus inițierea unui dosar penal în cazul „pungii negre” transmise de Plahotniuc lui Dodon în 2019. Undă verde în acest sens a dat ieri Curtea de Apel.

Astăzi a mai căzut un copac în parcul Alunelul din capitală, acolo unde sâmbătă s-a produs o tragedie. Un muncitor de la „Spații Verzi” a recunoscut că au primit ordin să taie arborii periculoși abia după ce un copac a căzut peste un copil. -

Uleiul a fost inclus astăzi în lista produselor de primă necesitate, pentru care este limitat adaosul comercial. Comisia pentru Situații Excepționale a luat sub control prețul uleiului, ceea ce înseamnă că acest produs nu se va mai putea scumpi fără acordul autorităților.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie