Jurnalul orei 17, 17 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 17 decembrie 2021, 20:03 | 1731

Prezentat de Vasile Luchianu

După ce ieri Curtea de Conturi a anunțat că peste 7 mii de doze de vaccin anti-COVID cu termenul expirat au fost administrate populației, Ministrul Sănătății a instituit o comisie de anchetă pentru a verifica informația.

În Legea bugetului de stat pentru anul 2022 nu a fost alocat nici un leu pentru conservarea și restaurarea siturilor arheologice de pe teritoriul Rezervației Orheiul Vechi. Asta deși, potrivit directorului rezervației, Ion Ciobanu, șapte din cele 36 de situri riscă să dispară dacă nu vor fi restaurate urgent. Șeful Direcției turism din cadrul Ministerului Culturii, Andrei Chistol, susține că acest subiect va fi examinat abia în anul viitor.

Moş Crăciun există, iar în spatele lui stau și sute de moldoveni stabiliţi în străinătate. Aceștia nu uită de unde au plecat și trimit acasă cadouri celor nevoiași. De bunurile trimise se bucură mai ales copiii, care au nevoie și de dulciuri, și de haine, și de rechizite școlare. Pentru mulți dintre aceștia sunt singurele cadouri, pe care le vor primi în acest an.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie