Meteo, 1 Februarie
Meteo 1 februarie 2024, 20:20 | 356

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maine, 2 februarie, maximele termice se vor situa intre plus doua si plus 7 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus 3 grade in nordul tarii. Se prevede lapovita slaba in localitati nordice, ca Briceni si Soroca. Plus 5 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana zero grade. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus doua si plus 3 grade, in cele sudice vor fi plus 6, plus 7 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Temperaturi de pana la plus 5 grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer noros. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara si la Constanta, cerul va fi in mare parte innorat. Plus un grad va fi la Brasov.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Meteorologii anunt cer noros, fara precipitatii in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu plus 13, plus 10 si plus 9 grade. Termometrele vor indica plus 7 grade la Viena si plus 8 la Berlin. Plus 6 grade se vor inregistra la Varsovia. Innorat va fi la Kiev si la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie