Image-Description
Samsung ar pregăti un telefon cu patru camere foto principale
Economic 4 septembrie 2018, 10:10 | 1794

Samsung ar avea de gând să lanseze un telefon cu patru camere foto principale, iar asta s-ar putea întâmpla chiar până la finele anului.

Nu e deloc ieșit din comun să auzi de tot felul de zvonuri cu privire la telefoanele pe care ar putea să le lanseze marii producători. Unele se adeveresc, altele nu prea, însă la momentul apariției, e greu să-ți dai seama care zvon are rădăcini reale.

Totuși, n-ar fi deloc rău ca informațiile de acum, venite din China, să fie reale. E vorba de utilizatorul de Twitter @UniverseIce, care a mai dat zvonuri ce s-au dovedit reale în trecut. Conform acestuia, Samsung va lansa un nou telefon spre finele anului și acesta va avea patru camere foto pe spate, scrie Playtech.ro.

Tweet-ul inițial nu dă prea multe detalii, dar dacă urmărești conversația, vei observa că acesta a oferit mai multe informații în șirul de discuții cu alți utilizatori. Acesta a fost întrebat dacă dispozitivul va avea două camere pe față și două pe spate (ceea ce n-ar fi fost o știre), dar a răspuns că toate cele patru camere vor fi pe spate.

UniverseIce a mai menționat că nu va fi vorba nici de Samsung Galaxy S10 și nici de Galaxy F, dispozitivul pliabil al companiei. Așadar, e posibil să vorbim de o serie nouă de smartphone-uri, sau poate de un A8 (2019) care să aducă un sistem cu patru camere foto.

Ar putea chiar să nu fie vorba de un telefon, însă e foarte puțin probabil ca discuția să meargă în direcția unui alt device. Samsung și-ar putea încerca norocul cu un smartphone cu patru camere, ceea ce ar fi o evoluție față de sistemele duale, cu toate că încă n-avem un telefon cu trei camere de la sud-coreeni.

Opinia ta contează. Comentează!