Jurnalul orei 15, 4 Noiembrie
Jurnalul orei 15:00 4 noiembrie 2021, 15:56 | 883

Prezentat de Prodan Adrian

Compania ”Teleradio-Moldova” a revenit sub control parlamentar. Modificarea Codului serviciilor media audiovizuale a fost aprobată astăzi cu votul deputaților puterii. Documentul prevede aducerea furnizorului public național de servicii media sub control parlamentar, unde a fost și până în anul 2019.

Femeia care figurează în dosarul de viol al fostului polițist de frontieră Gheorghe Petic rămâne în arest preventiv. La fel și cei șase foști angajați ai fostei Direcții nr.5 a Ministerului de Interne, învinuiți de înscenarea unui viol. Avocatul femeii spune că va contesta decizia la Curtea de Apel. Dacă până acum, presa știa de două capete de acuzare pe numele femeii, plângere falsă și fals în declarații, acum sunt patru, a precizat avocatul Vladimir Spoială.

Este departe, nu are lumină, nu se încălzește, e fără cabine separate, iar de apă, nici vorbă. Când vine nevoia să mergi încolo, te iau fiorii... Este situația la zi în școlile din câteva sate din raionul Orhei, unde actualii elevi merg la toaletă exact cum o făceau bunicii lor, în urmă cu vreo 50 de ani. Bieții copii ar vrea să fie în rând cu lumea, dar șanse sunt puține, deocamdată.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie